Ut i snön.
2009-12-31 / 10:29:33 / Allmänt

Ska snart bege mig till stallet och antagligen rida ut en kort runda. Det är i princip en av de få saker som jag kan göra nu när ajg sätter igång henne. Men ska ut på en mysig skrittrunda. Vet inte riktigt om jag tar det barbacka eller med nya sadeln, eftersom att hon kommer vara VÄLDIGT pigg. Och jag har verkligen inte någon lust att ramla av och skada mig nu innan vi åker till Thailand. Men vi får se hur de blir när jag kommer tillbaka.
Berättar hur min dag var då.

Nytt år, ny start
2009-12-30 / 20:48:40 / Allmänt

Förlåt, förlåt, FÖRLÅT! för en otroligt dålig uppdatering. Jag kan faktist inte ens minnas när jag senast skrev nånting i bloggen men jag har faktiskt nått att skyllapå :P
Det har verkligen inte hänt så mkt.
Jag började ju med att rida igång smoothie och sedan, bara en dag blev hon helt galen och jättekonstig. Hon bara stod och stegrade hela tiden. Så jag åkte me henne till kliniken och fick då reda på att hon fått kotledsinflamation på båda fram. Rikigt synd eftersom att vi kommit igång så bra.
Så idag var jag på kliniken för återbesök och dom blev verkligen CHOCKADE över hur otroligt snabbt hon blivit bra. Det har ju bara gått två veckor och hon ver helt ren på böjprovet. Men vi ska ta de lugnt och börja från början igen.
Åkte upp en snabbis till mustang idag också för att få en bra sadel att rida igång henne med, så dfen här får funka tills vidare. Sen ska vi upp me den igen när jag fått igång henne lite.
Juste, höll på att glömma.
Jag reser bort till Thailand den 1/1-10 och då tar Bella hand om smoothie, så då är det ingen ide att jag uppdaterar, men så fort jag kommer igång igen då blire UPDATE varenda dag, jag lovar er.

P U S S O C H K R A M ! < 3 

Så fin!
2009-12-06 / 11:52:44 / Allmänt

Ursäkta, men de har inte hänt så mkt.
Smoothie har vart så jävla fin nu sen jag började jobba henne på nytt. Mjuk och trippar inte alls lika mkt. Jag har nu alltså börjat galoppera och rida lite bommar, och det går riktigt bra. Väntar nu spänt på att få börja hoppa och antagligen kan jag vara med lite lätt på nästa tisdag. Men vi får se, är hon lika fin som nu så är jag definitivt med!

Klippte henne igår och ja det blev lite randigt eftersom att klippmaskinen inte alls ville sammarbeta med mig, och därför ville inte ponnyn det heller. Men jaja... det blev ganska bra ändå.
Måste köpa mig ett par nya tretornstövlar oxå eftersom att mina börjar bli för små, så då tror jag att jag satsar på ett par marinblåa eftersom att min autfit är i den färgen.

Det var allt.


P U S S O C H K R A M ! < 3

RSS 2.0