Framme....
2010-06-29 / 23:12:04 / Polen 2010

... for ett ganska bra tag sen :P Skriver mer senare, orkar inte nu for imorn maste vi vakna TIDIGT! Men det blir kul for vi har redan en hel hog me planer denna veckan!

sista...
2010-06-28 / 15:36:02 / Min vardag

Tänkte bara skriva ett sista inlägg innan jag¨åker. Vill hällsa er alla ett trevilgt sommarlov, och jag kommer verkligen att sakna er. Polen kommer bli kul, och jag kommer dra med mig en hel drös med minnen med mig till sverige sen. Så hejdå alla, och sakna mig inte för mkt, för jag kommer endast skriva om saker som har med stall eller hästar att göra i polen, bye!

Idag reser vi!
2010-06-28 / 09:34:07 / Min vardag

Det här blir antagligen en av de sista inläggen som blir skrivet från sverige, lite peppad blir man på att åka exakt nu! Menmen, har fortfarande väldigt mkt kvar att packa, och känner att jag inte kan få med mig allt jag verkligen vill ha, och dessutom sitter jag och slösar bort min tid vid datorn nu vilket jag inte alls har tid med. Är riktigt trött eftersom att vi var tvugna att gå upp vid 8 idag, för senast kl. 4 måste vi vara iväg. PEPP! Hoppas verkligen att jag hittar nån fin häst i polen nu som jag kan få me mig hem. Skriver innan jag åker eller på båten, bye!


VÄLDIGT gammal bild på mig och min bästa vän, Asia!
Världens underbaraste och finaste tjej måste jag säga <3


Ingen ridning idag
2010-06-27 / 19:21:25 / Min vardag

Det blev ingen ridning idag, hade varken ork eller tid, men åkte iaf en stund och klappade lite på henne för imorn hinner jag ju inte åka till stallet. Sorgligt det kommer bli utan min pärla i 5 veckor!

Nu har jag iaf snart packat klart och mamma bara klagar på att jag tar med med alldeles för mkt kläder och att jag lika gärna kan ta med mig hela garderoben, men vad? Man e ju tjej! Så nu står garderoben nästan tom, men känner fortfarande att saker fattas, suck! Dock verkar inte väskan tycka det eftersom att den är överfull. Heheee...
Ska bli skönt att komma iväg faktiskt och få lite nya krafter för på senaste tiden har jag inte orkat med mkt alls,, har bara legat och latat mig hela tiden, vilket liv jag har? Nu ska jag återgå till packningen och sen ska jag se på tv innan det blir sängdax. Hahah btw så pratade jag me asia idag och vi ska tydligen på fest/grill redan på lördagen kul efter först 1,5h bilresa, sedan 18h båtresa och sedan ca 6h bilresa igen. Menmen, de e bra att börja på topp! Ska bli kul att se alla vänner där igen, och jag undrar verkligen hur man kommer bli välkommnad efter förra årets ståhej, hahhaha, längtar stort och är sjukt peppad. Sen så ska det ju bli en överaskning att jag kommer på festen också, eller asså han som bjöd in oss är den enda som vet, undra vem som blir mest chockad eftersom att de flesta brukar veta av konstiga skäl exakt när jag ska komma :P Nu måste jag packa, hejdå!

bild på min packning.

Och en bild på mig själv, för nöjets skull...


Hoppningen gick bra!
2010-06-26 / 21:02:02 / Dagens Ridpass

Hoppningen gick bra! Dock blev det inga bilder eftersom att jag glömde kameran nere i stallet, men fottade smoothie en hel del i hagen så lite bilder kommer senare när jag orkar ladda in dom på datorn och redigera och sånt. Hahah bio.... jaa vart ska man börja? De blev iaf inte av för jag orkade bara inte åka in till stan så det slutade med att jag åkte och hämtade Bella så åt vi på pizza hut nedanför mig. Nu har vi kommit hem och ska istället ha mysig filmkväll! Därför tänkte jag sluta skriva nu men vi hörs senare eller imorn :D

Hanna ska hoppa smoothie
2010-06-26 / 13:43:43 / Min vardag

Idag ska hanna hoppa smoothie, inför tävlingen som är nästa helg. Så jag ska snart åka iväg till stallet och kolla medans hon gör det. Kameran åker med så ni får se bilder lite senare.

Igår så tömkörde jag ju henne, först runt hagarna och sedan på volten och hon vart faktiskt jättefin! Trodde int att hon skulle klara av att gå runt hagarna själv men det var inga problem alls. Hon blev iaf riktigt mjuk!
Sen åkte jag och hämtade bella och så firade vi midsommar hemma hos mig. Skulle igentligen åkt på bio men så blev det inte. Istället ska vi göra det idag. Kl. 21.30 sitter vi inne på sergels biosalong och kollar på Prince of percia :D Fun ska det bli. Jaja nu måste jag pysa! XoXo

Ny Kategori!
2010-06-25 / 10:20:31 / Allmänt

Skapat en ny Kategori för att ni lättare ska hitta. I den ny kategorin "Hästar jag ska kolla på!" hittar ni alla hästar som jag ska åka och kolla på i polen. Snart kommer ännu en till kategori, "Polen 2010".

Hittat fin häst!
2010-06-25 / 10:16:44 / Hästar jag ska kolla på!

Satt och letade runt på polska hästsidor imorse och hittade denna sötnos!

Cora Lady
f. 15.05.2003
Sto - 160cm
e: Continue u: Suena

Stod dock inte så mkt om den. Vet dock att den är utbildad LA/MSV både hopp och dressyr.


Dagarna närmar sig
2010-06-25 / 10:06:58 / Min vardag

Dagarna till polenresan börjar närma sig... och jag tror inte att jag har berättat det förut men jag åker till polen varje år eftersom att jag är halvpolack, d.v.s min mamma är från polen. Vi har alltså ett landställe där, men dock bor jag nästan alltid hos min bästa vän Asia som förövrigt går ut 2:a ring idag, Congratz! :) Ska ringa henne senare fakiskt. Dagen kommer nog till största del användas till att packa allt som ska med, och på kvällen ska jag försöka dra me bella på bio. Vet inte riktigt vilken film än, men känner mig lite smått peppad på prince of percia.
Iaf... Hästblogg som hästblogg så måste man följa en viss ram, och det hela går ut på att jag ska berätta mina planer inför dagens pass. Tänkte bara göra något lätt idag, tömköra. Känner att jag har för ont i benet för att rida, pappa säger att jag kan ha brytit nått onödigt litet ben -.-' Jajaj kan iaf nästan gå normalt. Så det blir iaf tömkörning och kanske lite trickträning :) Skriver senare när jag kommer hem, bye!

Konditionsträning
2010-06-24 / 21:20:49 / Dagens Ridpass

Var ju ute på ritt me smoothie och för en gångs skull var hon faktiskt riktigt snäll. Hon brukar alltid vara ganska trippig och tittig när man rider ut själv men idag reagerade hon faktiskt på väldigt lite. Duktig ponny. Klättrade även lite och kom fram till att jag faktikst var LIVRÄDD när jag red där mitt i skogen själv. Var väldigt tyst och obehagligt, och typ ensamt. Sen så blir jag väldigt paranoid när jag är rädd så jag inbillar mig att jag ser saker som igentligen inte finns. Sådan är jag. Var kanske ute i en timme, så de blev mkt trav och galopp och smoothie vart lite småtrött när vi kom tillbaka. Men ridturen var trevlig och det kändes bra att få vara själv me min älskling, nu när jag snart ska åka. Skriver mera imorn, för nu ska jag kolla på Ghost Wisper :)

stallet nu
2010-06-24 / 17:21:58 / Min vardag

Sorry folket, men har inte haft tid att uppdatera. Tänkte bara säga att jag ska iväg till stallet nu och informerar er senare om hur det gick. Tänkte ta mig en tur och och konditionsträna henne lite. De blir mys!

Barbacka me shorts
2010-06-23 / 21:40:09 / Dagens Ridpass

Åkte till stallet med bilder fullpackad me stallsaker. Tog ju hem ALLT efter tävlingen så nu var de bara att släpa tillbaka på allt så att hanna ska kunna hitta något man kan använda i skåpet. Sen tog jag ut smoothie på volten och red runt där helt kravlöst barbacka med schabrak då jag bara hade shorts på mig. Riktigt mysigt var det i det varma vädret. Sen skrittade vi av runt hagarna och sen fick hon komma in i boxen igen. Alltså inget ansträngande idag. Känner för att rida ut imorn, så jag tror nog att det blir så. Ska bara messa hanna och fråga om dom vill hänga med. Jag kan säga att när jag rider ut med dom så har jag jävligt svårt att hålla jämt tempo, vare sig dom
har med sig b-ponnyn eller storhästarna. Lite småkul sådär.

Om bara några dagar åker jag iväg till polen, och stannar där borta i 5 veckor.
Och för er som inte vet vem hanna är så ska jag berätta det nu.
Hanna Carlsson och jag står just nu i samma stall, och tävlar även för samma klubb. Hanna har i nuläge 3 hästar som hon tävlar, varav två av dom är hennes egna. Hästarna heter iaf Webster, Arkan och Diezel. Hennes yngre syster,  Lisa Carlsson har också två hästar som hon tävlar vid namn Filur och My Limbo. Varför jag väljer att lämna min häst till hanna är just för att hon rider otroligt bra och vet vad hon sysslar med. Och sedan så kan jag vara tvärsäker på att jag lämnat min häst i goda händer och behöver inte oroa mig alls :)
Slänger in en bild på hanna och Webster, Hennes D-ponny.


Riktigt segt lov!
2010-06-23 / 13:59:03 / Min vardag

Om man ska sammanfatta veckan, elelr det som varit av den så kan jag säga att jag har sovit ungeför 75% av den -.-' Har verkligen ingenting att göra eftersom att de flesta jobbar, sen är jag så seg också så jag sover hela dagarna. Men när mamma och pappa kommer hem så ska vi åka iväg till stallet. Tills dess vet jag faktiskt inte riktigt vad jag ska göra... Funderar på att åka iväg och köpa godis, för är faktiskt riktigt sugen på det. Sen ska jag försöka ta mig ut på en joggingtur innan jag åker till stallet. Skriver mer senare!

Uteritt me tjejerna
2010-06-22 / 21:16:32 / Dagens Ridpass

Hade tänkt att bara skritta ut med smoothie idag men det blev andra planer. Hanna och Lisa skulle rida ut på Webster och Arkan så jag hängde på, dock blev det barbacka eftersom att min sadel ligger hemma. Så vi hade sjukt kul och lät hästarna sträcka ut rejält, och smoothie vart riktigt glad över det. Det var faktiskt ett bra tag sen som hon fick galoppera så snabbt, och det var ett jävla bra tag sen jag vågade göra det barbacka, men de var en härlig kännsla. Sist jag kommer ihåg att jag galopperade så snabbt barbacka var när svea stod i vårat stall och det måste ha varit typ två år sedan :O Skönt att se att jag fortfarande har modet kvar att vara ung och galen! Sen gick vi me hästarna hem från kalvsvik och det var skönt att få gå lite och inte bara lata sig uppe på hästen. Skojig ridtur med ett högt tempo kan man nog kalla det. Det är skönt för hästen att få vara häst ibland, glöm inte det!

Sen hjälpte jag bella med insläppet och sedan gick vi upp till hennes lägenhet, där jag faktiskt somnade i hennes säng, vet inte ens varför jag var så trött för jag har inte gjort något spec igår eller idag. Antar att jag fortfarande tar igen sömnbristerna från helgen. HAHA!

Sen så tänkte jag bjuda lite på mig själv också, man kan ju inte alltid lägga ut alla fina bilder utan ibland måste de lite sämre bilderna upp också. Så här kommer dom!

 
Neheee... Tydligen så hade man inte så roliga bilder. Trodde jag hade en hel drös med sånna :P Jajaja....


På G
2010-06-22 / 09:33:47 / Min vardag

Nu börjar uppdateringen arta sig och man ser genast att statistiken höjs. Dagarna är så sjukt långa nu när det är lov så jag har nästan ingenting att göra. Dessutom har jag inte lusst med någon för den delen heller. Så nu är jag riktigt taggad på att åka till polen, vilket jag gör på måndag, då kommer jag inte uppdatera så mkt, endast när jag rider där och när jag är och provrider olika hästar, för det är väl antagligen det ni vill läsa om, inte när jag är ute och festar och sådant skit.
Idag ska jag åka ut och skritta på smoothie och sen vet jag faktiskt inte alls vad jag ska göra. Har alldeles för mkt tid över, och orkar inte gå ut och träffa folk. Menmen, får väl försöka ta mig i skinnet snart och använda min tid flitigt. Skriver senare!

Tävlingarna under helgen
2010-06-21 / 21:53:31 / Tävlingar

Nu ska jag faktiskt ta och berätta hur det igentligen gick i helgen. Smoothie är ju brunstig så jag kan säga att hon verkligen inte var på topp, och sen så går hon ju inte alls bra på gräsbana!

Torsdag:

Hon var väldigt loj på framhoppningen och ville inte riktigt ställa upp till 100 så hon rev lite. Va lite småsur eftersom att hon inte ville anstränga sig men kunde ju inte göra något åt saken. Inne på banan var hon lite smågrinig och först rev hon för att jag kom lite snävt in på en oxer, vilket hon i vanliga fall skulle studsat över med lätthet, men nejnej, hon ska ju inte anstränga sig så hon river. Sen river hon sista hindret fasst jag kom helt perfekt på det. Var jättesur när jag gick ut ur banan menmen,, de gick som det gick.

Fredag:
Idag var hon grinigare än dagen innan, vilket även gjorde mig på dåligt humör. Inne på banan slog hon ner 3 hinder så att jag fick 12 fel totalt och vart riktigt sur när jag var klar.

Lördag:
Fick lite tips från Kjelle, och de hjälpte faktiskt. Smoothie hoppade mkt bättre idag både på framhoppningen och inne på banan. Båda rivningarna var mitt egna fel då jag på första rivningen höll tillbaka henne för mkt och sedan släppte och den andra rivningen var det lite samma sak fasst jag gjorde en ganska taskig sväng in till 3 kombinationen och hon krashade första hindret men räddade både mig och sig själv igenom resten, duktig ponny, tror att de flesta skulle bangat ut i den situationen men inte min bebis! Vart riktigt nöjd ändå över rundan.

Söndag:
Hade kört hem henne över natten och det hade det varit värt eftersom att hon fått mkt mer krafter hemma över natten. Var riktigt fin på framhoppningen och jag hade ju tagit åt mig ännu mer tips t.ex. som att kolla över hindret, inte störa, hitta ett avstånd tidigt, och sedan sitta, och inte slänga mig fram över hindret och hålla en bättre och större gallop. Inne på banan försökte jag få me allt jag skulle göra och jag skötte mig faktiskt riktigt bra så hon hoppade högt över alla hinder. Sen vart det lite knas i en nerförsbacka där hon inte rikitgt orkade och rev sista ut i kombinationen och sedan hindret efter det. Men var otroligt nöjd eftersom att hon skötte sig resten av banan.

Helgen vart helt ok, men hon gjorde ändå bra ifrån sig de sista två dagarna även fast hon var dödstrött. Sen går min ponny inte bra när hon är brunstig och gräs är inte hennes favoritunderlag, så vi tar igen det när jag kommer hem från polen. Under tiden har Hanna henne och de ska iväg på meeting under juli tror jag, lycka till säger jag!


Hon är ändå världens bästa! <3


Hästar som jag ska kolla på i polen!
2010-06-21 / 21:33:26 / Hästar jag ska kolla på!

Hittat en häst som vi ska kolla på i polen, eller igentligen typ flera hästar. Tänkte skriva upp dom här.

DELMA PO MARAGO

Delma po Marago
f. 2004
sto - 170cm

Sto med fint steg som hoppar bra. Tävlad 120 med bra resultat, och passar för alla ryttare.

Querido


Querido
f. 02.06.2002
Valack - 173cm
e: Quantum u: Fee XIII

Stor valack med stor kapacitet för hoppning. Tävlar nu 130cm och är en bra juniorhäst.

Hippica Conception

Hippica Conception
f. 2004
Hingst (om jag tar den kommer den kastreras)
e: Converter u: Etoile Rouge

Conception är en av våra bästa hopphästar och har lätt hoppat enstaka hinder på 160cm. Detta är en häst som senare kommer att kunna gå svår hoppning. 

Tkr att alla är jättefina, och är spec intresserad av skimmeln längst upp, så de blir definitivt något som jag kommer att kolla på! Ska faktiskt mejla dom nu i veckan och kolla upp lite mer.

Runstenhelgen
2010-06-21 / 10:28:59 / Tävlingar

Nu är jag äntligen hemma igen och jag har helt enkelt inte haft tid att uppdatera alls! Så mkt har det varit!
Men gud så kul jag har haft! Har lärt känna sjukt trevliga människor och helgen var helt amazing! Ponnyn var dock inte på topp eftersom att hon var brunstig men jag är helt nöjd ändå. Jag skriver med om helgen lite senare när jag orkar för jag är verkligen sjukt trött nu!


MIN HÄST ÄR FINAST!


Framme i runsten
2010-06-16 / 22:18:32 / Min vardag

Eller tjaa... Vi kom ju fram för ett ganska bra tag sen, men nu har iaf både häst och ryttare gjort sig hemmastada och vi båda ska snart sova. Idag har vi byggt hinder och bara haft kul, så de blev ju inte så mkt jobb. Imorn börjar tävlingarna, men några av ekipagen har redan kommit hit. Imorn ska jag stå på banan hela dagen, förutom då jag tävlar förstås, ska bli kul faktiskt :) Inte så mkt mer att skriva för det har ju inte hänt så mkt. Men imorn lovar jag att ni får både bilder och en bra update! :) Så då hörs vi! 
BTW, så ska vi sova 7-8 i ett 5 sängars rum, lyckat eller vad?


Mkt att göra, lite tid
2010-06-16 / 12:13:04 / Min vardag

Känner att jag börjar få ont om tid nu, ändå är nästan allt packat. Har fixat i transporten, packat allt jag ska ha med från stallet men har ändå så mkt kvar att göra. Måste packa till mig själv, åka och handla, duscha, platta håret som kommer se ut som jag vet inte vad! Sen måste jag till stallet och tvätta min häst! Sucksuck, mkt att göra men det är så värt det. Så folket, ni som vill se mig och smoothie kan ju komma till runsten någon gång under helgen :) bye! Nästa update blir ikväll!

Nyhandlat!
2010-06-16 / 12:07:38 / Prylar

Nu är jag tillbaka! Lämnade tillbaka mina benskydd och fick istället med mig det här hem!

Kingsland
Luva: 399:-
Schabrak: 799:-


Dagens ridpass
2010-06-16 / 11:09:55 / Dagens Ridpass

Smoothie var så otroligt fin idag när jag red. Eftersom att jag redan packat allt och smörjt sadel och allt så tog jag fram min barbackagjord och använde den istället. Hon var jätteavslappnad och lyssnade oerhört bra. Börjar längta lite till vreta nu, känns bra att det inte är så långt kvar tills vi flyttar från sthlm. Fasst, jag tror att jag kommer sakna min hopptränare faktiskt! Jaja, nog om det. Nu ska jag iväg till lyckås så det blir update om vad jag har köpt så fort jag kommer hem :)


förfullt att fixa oxh trixa!
2010-06-16 / 09:37:30 / Min vardag

Gud så mkt jag hann göra igår känner jag. Det är en av anledningarna till varför jag inte skrev något.
hästen gick väldigt fint och avslapnat körde bara runt lite på volten, fin och pigg var hon, vilket är bra inför helgens tävling. Sen efter att bella slutat så skulle vi iväg till runsten men blev hungrika och bestämde oss för att först käka på donken, sen när vi skulle ¨åka så ringer anne och säger att allt redan är klart och att vi inte behöver åka dig. skönt! Så vi tog först en tur till bensinmacken för att tanka och sedan hem till mig för jag skulle hämta pengar, men varken mamma eller pappa var hemma så vi fick åka till deras jobb och hämta pengar där. Sedan åkte jag och bella iväg till Lyckås och jag blev helt kär i ett schabrak+luva som jag dock inte köpte, köpte istället ett annat scabrak och ett par benskydd, dock var framskydden för små så jag får lämna tillbaka dom, så jag får mitt schabrak iaf :D Kan visa upp det i bloggen sen, det är meningen att jag ska ha det på tävlingen i helgen :D

Snart ska jag ner till ponnyn, för just nu sitter jag smått nyvaken i bellas lägenhet. ska rida henne, packa de sista grejerna, sen åka iväg hem till mig, hämta pengar, åka till lyckår sen tillbaka hem till mig och packa mina grejer som jag ska ha med. Sen ska jag försöka komma iväg till maxi för att köpa mat och sådant skit. Vet inte om jag kommer hinna uppdatera så mkt på runsten men jag ska försöka så gott jag kan! Hörs senare!

love of my life <3
2010-06-15 / 09:38:32 / Smoothie<3


Love of my life, my soulmate
You're my best friend
Part of me like breathing
Now half of me is left


Idag blir det en hård dag
2010-06-15 / 09:30:40 / Min vardag

Kanske borde börja berätta om igår först. Först hjälpte jag bella lite i stallet och sen när hon var klar så åkte vi till donken för att äta lunch. Gud så gott det var, jag minns inte att jag någonsin förut varit så sugen på donken! :O sen tog vi vägarna förbi foderboden när vi åndå var där för att köpa hö att ha med sig till rusten. vi e så lata så vi orkar bara inte packa påsar :P Sen åkte vi en snabbis till clas ohlson för att se om dom hade honkar, men icke sa ncke, alla var slut" Så vi åkte tillbaka till stallet och moötes av hanna som red smoothie idag, eftersom att hon ska ha henne över sommaren. Sen åkte jag och bella iväg igen för att ännu en gång leta efter hinkar. Vi började med biltema - noope inga där. Sedan tog vi eurostore - inget där hellet. Rusta - Bara cp-hinkar, City Gross - ÄNTLIGEN!!! men FYF*N va dyra dom var!!! Men vi köpte dom iaf så nu har vi hinkar med lock. Sen åkte vi tillbaka, ner till stallet, skrev på hinkarna. Sen upp till lägenheten och chilla för at sedan sova.

Just nu sitter jag här med min lasagne som fruckost. Idag blir också en väldigt intensiv dag eftersom att så fort bella slutat s¨å ska vi iväg till runsten och jobba lite inför när sm börjar, stallgångar som måste krattas, spån som måste fylla o.s.v. så lite jobb är det, eftersom att det är ca 190 boxar! Jajaj, sen ska jag försöka packa allt som ska med till smoothie idag också, och imorn ska jag och handla livsmedel till mig och bella :P Skriver med senare, efter att jag har ridit smoothie!

Gårdagens ridpass
2010-06-14 / 10:43:00 / Min vardag

Förlåt för att jag inte skrev, men jag kan säga att jag har stor ångest över att dagarna är alldeles för långa, vilket får mig att bara skita i allt, lägga mig vid tvn och bara dega. Dåligt! Jag och smoothie tog och bara en liten tur ut igår, och hon var så härlig och jättelugn. Lät henne galloppera i ett lite friskare tempo, inte lixom nästan skena utan bara lite större gallop. Jävligt fin var hon iaf, och sen när jag kom tillbaka till stallet blev hon av någon konstig anledning jättekelig och la sitt huvud i min famn och sådant, jag ba vaaah? för min häst brukar inte vara kelig lixom, hon är ett typiskt sto. Men mysigt hade vi iaf.

Snart ska jag iväg till stallet och hjälpa bella att jobba lite, hon behöver all hjälp hon kan få stackaren. De sliter så på henne. Men ahh som den kompis ja är så hjälper jag henne, utan att få betalt :) för det är så vänner gör. Så jag får väl uppdatera lite senare när jag sitter uppe hos bella i lägenheten. Känner att det börjar bli dags att börja packa snart för på onsdag åker vi iväg till hemmaklubben, eftersom att det är ponny-sm och rs-cupen! Hästen ska ju me eftersom vi ska vara med och tävla i RS-cupen :) Men vi hörs senare, ciao!

Beställa?
2010-06-13 / 12:23:13 / Prylar

Ska typ åka iväg till Lillhästen i stav snart och beställa mina benskydd. Men har dock lite beslutsångest över vilken färg jag vill ha! Så jag tänkte be er om lite hjälp, och så får ni säga vilken färg ni tkr passar min ponny bäst.

Sen så ska jag har passande boots till också :)
kommentera nu och hjälp mig!


stallet, nästa!
2010-06-13 / 11:05:38 / Min vardag

Ska snart iväg till stallet, vene riktigt vad jag ska göra, men jag tror att det blir lite dressyr på volten och sen kasnke en uteritt i de fina vädret. Uppdaterar senare när jag har något att skriva om!

dax att uppdatera
2010-06-12 / 18:05:46 / Min vardag

Kände att det var dax att skriva ett litet inlägg nu. Har inte uppdaterat dels p.g.a att jag haft både bal och skolavslutning och inte hunnit med eftersom att jag fixat mig innan osv. Sen också p.g.a att jag inte ens har varit i stallet, för jag har helt enkelt inte hunnit. Bella hade henne i torsdags, igår stod hon och idag fick hon också en vilodag eftersom att jag varit så jävla trött för vi gick och la oss 6 i morse för några i min klass, och såklart jag själv hade avslutningsfest hemma hos mig, och det slutade med att nästan alla slaggade här. Men kul var det! Imorn ska jag iaf iväg till stallet, vet inte riktigt när det blir men nångång iaf. Jag får sådan ångest eftersom att det fortfarande är över två veckor kvar tills jag ska iväg till polen, och jag vet inte alls vad jag ska hitta på tills dess, suck! Men det blir väl att träffa min klass(dock är vi ju inte någon klass längre) och annat folk. jajaja... ni får mer update imorn, bye!

Bal ikväll, inget stall?
2010-06-10 / 09:02:53 / Min vardag

Är hemma idag också, för är fortfarande lite krasslig. Vill ju vara frisk till ikväll då vi har bal, och igår insåg jag att jag inte bara kommer att sakta människorna i min klass utan också alla andra i min skola... I min skola så har ju alla ett band, alla känner lixom alla mer eller mindre, så tråkigt ska det bli att lämna dom. Menmen, the show must go on och man måste tänka possitivt, för jag ska ju trots allt till LINKÖPING efter sommaren! och det kan jag tala om att jag är sjukt peppad på. Tror inte att jag kunde gjort ett bättre gymnasieval faktiskt.

Ikväll är det bal, med våran klass och paralellklassen. Tråkigt att allt tar slut nu, tkr det gått alldeles för fort. Men detta betyder att jag antagligen inte hinner iväg till stallet eftersom att allt ska fixas, jag ska sminkas, håret ska fixas och massa onödiga liknande saker. Så updaten blir ju lite småtråkig idag men jag ska hitta nått kul, kanske nån pryl som jag tänkt köpa eller står på min köplista någonstans. ;)


Fälttävlansträningen 9/6
2010-06-09 / 22:09:59 / Träningar

Gick faktiskt riktigt super idag, känns faktiskt som om allt går uppåt nu. Riktigt skönt faktiskt! Vi fick hoppa mkt svårare hinder idag men smoothie var superduktig och gick som en klocka. Juste hon fick nya pjuks i morse också :) Lägger kanske inte film lite senare, och slänger inte bilder så fort jag fått dom av anko, bye!

Fälttävlansträning idag!
2010-06-09 / 13:21:04 / Min vardag

Yees, idag är det fält som gäller. Ska snart åka till stallet för jag har inget spec att göra här hemma så jag tänkte hjälpa bella lite i stallet, för jag tror hon behöver all hjälp hon kan få :P Somsagt, så kl 18.15 börjar min träning så jag kommer inte att uppdatera förens ev. ikväll när jag kommer hem.

Meddelande till Angelica: Jag behöver få tag i dig! Behöver mitt bett som du lånade, och de börjar bli ganska akut nu!

Jajajaa... iaf, ingen update förens ikväll, men ni får försöka hålla ut! BYE!


Professionals Choice SMB II
2010-06-08 / 11:44:08 / Prylar


Dessa benskydd/damasker är något som står högst upp på min köplista just nu. Tkr att dom verkar riktigt bra, och jag skulle vilja använda dom i terängen.lite kul att dom finns i olika färger också så att man kan matcha dom till sin outfit och då skulle jag välja att köpa de blåa(royal blue) eftersom att jag har blått när jag tävlar i terängen. Vet dock inte när jag köper dom men de ska ju helt klart köpas någon gång, sedan ska jag även försöka köpa matchande boots till.


På topp igen
2010-06-08 / 07:35:13 / Min vardag

Nu är det en hel del som är på topp igen om jag får säga det själv. Både smoothie och Jag som equipage är verkligen på topp och jag känner att efter sommaren så kommer vi gå och utvecklas ENORMT! Statistiken och bloggen är äntligen på topp och jag ska försöka göra allt så bra som möjligt för er läsare så att nu vill stanna. Dock kan jag inte medge att jag själv, som person är på topp just nu eftersom att jag ligger hemma och är sjuk, vilket jag inte vill vara nu de sista dagarna eftersom att det är mina sista dagar i nian, med mina underbara klasskamrater. Känns så tråkigt att lämna dom. Det blir iaf ingen skola för mig idag, inte heller imorn, då jag ska till en salong och fixa löshår inför balen på torsdag kväll, sen på fredag slutar jag nian, för evigt! Tänkte åka ut till smoothie lite senare idag och rida henne lite för att se hur hon är efter tävlingen och sådant. Men bella sa att det hade gått bra och att hon hade varit lite busig bara, men de kom dit de skulle så det är bra :) Men idag blire först en liten uteritt bara för att hon blivit lite bråkig när man ska rida ut själv och sen blire lite småjobb på volten :) Skriver senare, puss!

Dagen
2010-06-07 / 15:15:00 / Allmänt

Idag händer nog inget spec. Har varit i skolan och vi hade typ bara rep inför skolavslutningen sen åkte jag iväg med lillan i min klass och för jag skulle boka tid för hårförlängning i tyresö. Nu är jag hemma och ska typ bara chilla. Bella har smoothie idag, så jag har inget att göra. Kanske åker iväg till stallet ändå snart och hälsar på bella lite och ponnyn. På onsdag har jag fälttävlansträning, lite peppad inför det faktiskt för de var några veckor sedan nu :D Jaja slänger in några bilder från hopptävlingen igår! :)


Roslagen, MSVB + 10
2010-06-06 / 21:16:27 / Tävlingar


Roslagens Rid och KörKlubb 6/6-2010
2010-06-06 / 17:52:34 / Tävlingar

Tävlingen idag var helt otrolig. Eller måste nog säga att ponnyn var det! Fyfan vad bra hon gick hela tiden, red på hackamore och hon verkar gilla det. Kan börja med att säga att jag håller på att fixar filmer från dagen så jag slänger in dom så fort dom är klara och så ska jag försöka slänga in lite bilder senare eftersom att jag inte hade nån fotograf så ska jag försöka scana in bilderna som jag köpte där.
LA:
Hon var lite småbråkig på framridningen men blev riktigt fin efter en stund. Inne på framhoppningen hoppade hon högt över alla hinder, jätteduktig var hon, och inte alls bråkig. Inne på banan var hon jättefin, det var ackumulatorhoppning vilket betyder att du hoppar en bana där du får poäng för varje hinder, river du ett får du inga avdrag utan du får bara inte poängen. Och hinder nr 1 ger 1 poäng, hinder nr 2 ger 2p. osv. Sen så sista hindret är ett jokerhinder där du kan välja om du vill ta jokerhindret som är svårare och högre eller ett normalt hinder. För jokern får du 25p. tror jag, men river du det får du istället avdrag. Smoothie var iaf jättefin och tog alla språng jättebra, var dock i några hinder, men alla låg kvar. Eftersom att det gick så bra så valde jag att ta jokerhindret och klarade det gallant, och fick därför FULL POTT - 65p och slutade på en 2:a plats. Hahaha vann en rosa grep :P

MSVB:
Kände att hon var lite trött på framridningen så red inte fram så länge, och gick in på framhoppningen istället. Där vart hon piggare och tog alla språng jättefint! Sen skulle jag in på banan och där var hon också så jävla fräsh, och de va ju bedömning A1/A då man först rider grunden i 120( för d-ponny) och sedan de som är felfria går vidare till omhoppning som får höjas med 10 cm. Omhoppningen görs efter alla har ridit och man brukar inte ha någon spec ordning på nr, utan det kan vara t.ex. 1,8,4,7,3, osv. Men vi gick iaf felfritt i grunden, och det var bara tre andra d-ponnysar som gjorde det. Så vi gick vidare till omhoppning. Startade som tvåa då, och den första vägrade ut sig. Smoothie var jättefin och jag kan säga att jag var jävligt nervös eftersom att omhoppningen gick i 130, och har aldrig hoppat så hög bana, eller jo de har jag säkert, men iaf... Men jag fick 1 pet och 1 fel för överstriden maxtid, totalt 5 fel. Den efter mig fick 8 fel, VILKET LEDDE TILL ATT JAG VANN!!!! De var min första felfria MSVB och även den första placeringen i msvb! Sjukt nöjd är jag. Fick ett täcke, rosett, plackett, gratis bild och tadaddadadaddadadadadadaada.... GLOBENGEHÄNG!!! :D hhaha sjukt kul, och jag är så sjukt nöjd!!





Filmen från MSV kommer lite senare!


Hemma från Gbg
2010-06-05 / 22:09:19 / Min vardag

Är hemma nu, och kan nu redan direkt informera er om att jag är sjuk. Är jätteförkyld för vi åkte ju typå flumeride och massa och sen mot kvällen blev de jättekallt och vi hade bara shorts och linne :D heheh...
Kan inte andas, halsen gör ont, och kan inte prata och tror jag börjar få feber. Är sjukt trött och seg, ont i huvet, nyser exakt HELA tiden och sedan har jag ju tävling imorgon, jippie! -.-' Jajaja det går ju som det gå... Nu måste jag sova, bye!

Ingen uppdate fören lördag/söndag!
2010-06-03 / 20:48:24 / Min vardag

Bör kanske informera om att jag inte kommer att kunna uppdatera förren lörda kväll eller söndag eftersom att vi imorn, väldigt tidigt åker iväg till Göteborg och jag kommer varken ha tid eller lust, eller något att blogga om där så ni får helt enkelt titta in igen på lördag kväll så får ni se om jag har skrivit nått då. Förövrigt så red bella smoothie idag på ängen och både häst och ryttare såg väldigt fina ut :) Ses igen i slutet av helgen! PUSS!

Nya bilder idag!
2010-06-03 / 08:05:07 / Min vardag

Just nu sitter jag hemma och slappar men kl. 09.30 ska jag dra mig iväg till Haninge Centrum för att köpa nån väska som jag kan ha mina saker i när jag åker till göteborg. Juste, jag kanske inte berättat det för er? Imorn åker iaf jag, tsm med min klass, på vår andra klassresa till Göteborg där vi ska gå på lisseberg och bara chilla och ha kul, sen kommer jag hem på lördag kväll. Iaf, omkring kl 12 ska jag vara i skolan och redovisa min musik och sen ska jag hem, och packa för att sen åka till stallet. Bella har ju smoothie till på lördag, så jag ska fotta Bella, smoothie, Angelica och Hadar lite på ängen idag :) Slänger in bilder lite senare, puss!

Bilder från hoppträningen
2010-06-02 / 12:29:49 / Träningar

Inget stall för mig idag, eftersom att bella har henne. Sen så måste jag göra klart en sista sak som jag ska redovisa i skolan imorn, suck! Men nu är det faktiskt SISTA! Jag lovade ju att lägga in bilder från hoppträningen igår så jag ska göra det nu eftersom att anko har skickat dom :) Riktigt fina blev dom.

Tidigare på dagen tog jag bara ett språng barbacka :)




Ska försöka få ihop filmen så fort som möjligt också! :)

Hoppträningen 1/6
2010-06-01 / 21:29:08 / Träningar

Träningen idag gick så otroligt bra! Hoppade lite linjer och sådant med ganska svåra svängar men smoothie hade inga problem alls med det. Vi var ju bara två i gruppen så det blev ett väldigt intensivt pass så smoothie ska typ vila imorn. Mot slutet körde vi en ganska svår bana och jag hoppade väl mellan 110-120, så känner mig väldigt redo inför tävlingen på söndag, riktigt skönt! Angelica var med och både filmade och fottade så allt läggs upp så fort hon skickat det till mig.

För övrigt så åkte jag till Bellas lägenhet omkring halv 9 imorse och möttes av en sovande angelica, dock fick hon inte sova så länge till. Medans Bella jobbade så chillade jag och angelica galet, sen gick vi ner till stallet och hon fota mig lite när jag bara tog några språng barbacka, och filmade en stegring som blev ganska misslyckad eftersom att hon vände sig i den så man ser bara ryggen på oss, menmen. Sen gick vi upp igen, körde lite hästspel och tittade på lite roliga bloopers och jaa.. jag kan nog faktiskt säga att jag nästan DOG av garv med tanke på att jag nästan kvävde mig själv, så mkt garvade jag! Lyckad dag var det iaf, och skönt med lite skratt. Nu ska jag försöka få Anko att skicka bilderna, seg som hon är!

Varför är jag vaken nu?
2010-06-01 / 07:22:20 / Min vardag

.... En riktigt bra fråga faktiskt med tanke på att jag igentligen har sovmorgon och börjar skolan halv 11 och sen så ska jag ändå inte till skolan.
Ska bara göra en klart en liten redovisning sen ska jag nog dra mig till Bella och Angelica och bara chilla hos dom hela dagen. För ikväll är det ju hoppträning igen! Peppad är man ju!


RSS 2.0