inge stall idag...
2011-06-25 / 16:06:34 / Min vardag

De blir inget stall för min del idag för jag ligger faktiskt nerbäddad i sängen med en jobbig förkylning som tär på krafterna. har känt mig som en deghög hela dagen och därför inte gjort mycket alls. Igår red jag ut på smoothie med hanna på webster, lisa på limbo och Mickan på caggen. Galopperade rätt mkt, och hade en massa kul i skogen där vi hittade massa stockar :D hahhaha vi körde en liten "stiltävling" och jag van sista omgången. Annars tror jag inte att så mkt mer händer idag utan de blir nog så att jag fortsätter ligga kvar i sängen... tråkigt!!
Hästarna vilar idag.


Stallet nu!
2011-06-24 / 11:20:09 / Min vardag

Nu bär det av mot stallet! Båda hästarna fick vila igår eftersom att jag kände att jag behövde komma ut. Dessutom hade jag fallit in i någon sorts dvala, och sov typ hela dagarna`? Iaf så slutade det hela med att jag kom hem tre på natten, hahah de behövde jag verkligen!
Idag så har jag inget speciellt planerat utan ska nog bara rida ut. Båda mockarna ska mockas eftersom att det är röd dag, så de kommer ta lång tid -.- jag är riktigt seg på att mocka! Boogie ska antingen vila eller bara skrittas ut.
Får skriva mer sen för mamma tjatar på mig hela tiden att jag ska skynda mig, hejdå!
Slänger in lite snabba bilder från när jag och emma bytte hästar :) Notera även att jag hoppade pijano i dressyrsadel!



1 får... 2 får... tre får?
2011-06-23 / 11:16:06 / Min vardag


Den här bilden beskriver riktigt bra hur jag känner mig just nu...
Skriver ett inlägg senare när jag orkar för just nu känner jag verkligen att förkylningen börjar ta över...


sjuk?
2011-06-22 / 14:19:09 / Min vardag

Har legat i sängen hela dagen och känner att jag börjar bli lite sjuk kanske`? Hostar lite och är allmänt hes men jajaja... jag orkar faktiskt inte bry mig. Jag har fallit in i någon slags lathetsperiod, där allt bara tynger mig och jag gör inget annat än att ligger hemma och är i stallet. Kompisarna bara skjuter jag åt sidan, och jag stänger på nått sätt ute mig från omvärlden där utanför hästlivet. Kanske har bloggen något att göra med det hela?
Idag som jag nämnde igår är det iaf hoppträning för Per-Ola Nyström - han som är med i bonde söker fru ;) Har tränat för honom lite tidigare med både smoothie och boogie men idag får smoothie följa med då boogie tävlat i helgen.
Boogie ska tömköras lite, känner att det var ett tag sedan vi gjorde det så hon ska få jobba lite utan ryttare faktiskt :)
Vet inte om jag kommer hinna uppdatera idag för träningen börjar sent, halv 8 och vi brukar hålla på tills pelle är helt nöjd.
Neeej, nu ska jag ta och göra lite nytta istället. Måste hitta ngt snyggt brunt pannband någonstans i garaget och ett brunt sidostycke till mitt pannband då jag just nu rider runt med ett brunt och ett svart? tränset är ju brunt. Sen så ska salumoppen tvättas av för idag kommer dess köpade och hämtar den! OCH JAG BLIR RIK :D eller tjaaaa... intee rik kanske, men jag får ju lite pengar att handla för i spanien och polen. I polen ska jag även kolla runt efter en blå Kavaj, och kanske ett par till senskydd till boogie och smoothie :) de brukar vara lite billigare där. Neeej nu ska jag dra, slänger in ett inlägg innan jag åker! PEACE OUT!

Spanien, here I come! (utsikten från vårat område ;) )


Dagens ridpass
2011-06-21 / 21:20:45 / Dagens Ridpass

Blev ingen ridtur som planerat, eftersom att jag är alldeles för rädd för åska! Men när jag kom till stallet så började jag med att skritta ut med Hanna på Diezel. Skrittade för omväxlingens skull lite på asfaltsvägen uppe vid kyrkan och runt till hässlingby. Boogie har blivit lite svullen vid ganascherna, är de farligt?
Sen så vevade jag lite fram och tillbaka med om jag skulle hänga med emma till sandtaget eller inte, tillslut bestämde jag mig för att jag iaf hänger med en bit och sen får jag se om jag vänder eller inte. Tog ingen sadel iaf. Sen när molnen började lägga sig previs över oss och de började åska och blixtra så var de ingen snack om saken, jag skulle vända hem! Åskan är inte min bäst vän, och blixten är min värsta fiende. Så medans knäppisarna (Emma och Felicia) fortsatte mot sandtaget så mötte jag Gullman och Escada på vägen, och vi skrittade hem tillsammans. Väl i stallet låg ett stort åskmoln precis över oss, så jag ringde mamma som fick komma och hämta mig, då jag under inga omständigheter tänkte åka moppe hem i ett sådant väderförhållande. Stallade in lilla hubert brevid Escada och där får han sova över natten :)

Nu ska jag bara chilla galet innan det är läggdax. Har inte den blekaste aning om vad jag ska hitta på på dagen imorn men på kvällen blir de iaf hoppträning för Per-Ola Nyström! :) stor-pepp på det!!!


tills vidare
2011-06-21 / 13:53:54 / Allmänt

gjorde en lite snabbisdesign som jag kan ha tills vidare innan alla ideer dyker upp i huvet. Funderar på och be nån annan att göra en åt mig kanske? vi får väl se

Latar mig
2011-06-21 / 13:03:26 / Min vardag

Ligger hemma och latar mig just nu och har varken lust eller ork att göra något just nu. Funderar på att kanske börja pilla lite i photoshop och skissa lite på en ny design till bloggen. Känner att den måste uppdateras lite eftersom att den varit off så länge. Men då är frågan, vad ska jag har för färg? vad för bilder? hmmm....
Antar väl att jag kommer på de under tiden jag fixar den.
Åker till stallet runt 4 idag och rider ut med emma. Tar då Smoothie så får vi se om Gullman vill låna boogie annars ska hon vila lite nu några dagar. Annars så drog jag mig motvilligt upp från sängen i morse när väckarklockan ringde och meddelade att jag skulle till tandläkaren. Hatar verkligen det stället, urschh och fyyy!


Varit i stallet
2011-06-20 / 21:23:13 / Dagens Ridpass

Åkte iväg till stallet idag för att rida Smoothie och mötte då Emma som red Pijano på volten. Red först runt lite för att mjuka upp henne och sedan tog jag några språng som stod uppe på volten. Sen kom vi på iden att byta hästar och omg vilken cool häst han är! Fick även ta några språng som låg på 1m-110cm (med dressyrsadel) och det gick hur bra som helst! Så himla härlig att rida faktiskt! Bilder kommer upp senare när Gullman lagt ut dom.
Men tills vidare så lånar jag en bild från emmas blogg där hon rider pijano.


Imorn blir det uteritt!

Sitsen
2011-06-20 / 11:41:30 / Boogie Woogie

Jag vet inte vad ni tycker men under dessa 4 dagar så förändrades min sist ganska rejält tycker jag. Massa creds till min tränare som skrek på mig varje gång jag skulle hoppa fram. "Upp med blicken", "mer eftergift", "bättre tempo", "ner med hälarna" m.m.

Första dagen, varför krullar jag ihop mig som en köttbulle?
Jag kollar ner? Mina händer är i magen? Mina hälar uppe på rumpan? Viker ryggen? HEJ KÖTTBULLE!


Sista dagen, Myyyyyyyyycket bättre! Bra eftergift, bra blick, mkt bättre skänkel, och min rygg är nästan rak :D

HEJDÅ KÖTTBULLE!! :D Nu ser vi faktiskt ut som ett ekipage ;)
Hon hoppar mkt bättre när jag gör rätt, kolla bra frambenen, och jämför :)

Mina tre senaste vinster
2011-06-20 / 11:29:29 / Smoothie<3

Kom på att ni säkert har missat massa, men visste ni att på mina tre senaste tävlingar med Smoothie så har jag vunnit LA?



Dock fanns bara den här på youtube - Gotland, VINST! <3

Tävlingsfilmer
2011-06-20 / 11:27:07 / Boogie Woogie

Många känner ju säkert till min ponny Smoothie E, men har ni någonsin sett Boogie när hon hoppar på film? Här kommer iaf några filmer! Båda failade rundor och bra rundor!

Såhär såg min första 120cm ut, hehheheh.




Nu ser det kanske lite bättre ut :) Felfri på Rådmansö i 120cm.


Sist men inte minst, senaste 120cm på Runsten - Felfritt!

Horseware&Rambo
2011-06-20 / 11:03:33 / Prylar

Ett av mina absoluta favoritmärken måste nog vara Horseware och Rambo. Har flera saker där ifrån och jag tycker att dom håller en riktigt bra kvalitet. Mitt senaste inköp var faktiskt senast i helgen då jag köpte en massa grejer när Stromsbergsgard var där ute under tävlingarna. Dessa saker fick följa med mig hem:

Fleece täcke i strl. 155cm - Grå.

Regnjacka till tävling i strl. M - Blå.


Svarta ridhandskar + vita tävlingsöverdrag-byxor.

Sen köpte jag även ett 0g fodrat Stalltäcke i grått och en Matchande grå grimma.

Jag har även sen tidigare massa av deras saker bl.a. ridtäcken, fleecetäcke, fleeceväst, vanlig väst, träns, grimma m.m.
Är ni intresserade av detta märke så finns allt att köpa här!

Back to normal
2011-06-20 / 10:47:14 / Tävlingar

Nu är jag tillbaka på denna blogg igen, och hoppas kunna stanna lite längre. Försökte mig på att skapa en ohästig blogg men kom fram till att det blev aldeles för svårt att skriva där. Så nu är jag tillbaka här igen.

I helgen var vi ju och tävlade på hemmaplan, Runsten. Är riktigt nöjd med alla resultaten, eller iaf nästan... fredagens 120 gick inte så bra alls heheheheh...

Iaf... vi åkte dit på onsdagkvällen eftersom att jag även skulle vara funktionär. Lastade ut hästen och stallade in henne och sedan "stallade" jag in mig själv i kursboendet.
På torsdagmorgonen började tävlingarna och första klassen var 110cm, som jag och boogie bar anmälda till. En lätt liten uppvärmningsklass som vi utan problem nollade. Sedan efter det så var det 120cm och den rundan kom vi runt med ett litet slarvpet bara, supernöjd.

På fredagen började ovädret, och jag hade inte orkat brodda om så den klassen drar vi ett sträck över. Kan bara säga att jag hade 19 fel totalt....
På kvällen var det ryttarfest och som jag såg det så hade alla riktigt kul, går inte in på några detaljer ;)

Lördag vart det ingen start för boogie, vilket var synd då de blev jättefint väder. Jag låg istället med sofia och bella och latade mig i soffan hela dagen, sköööööööööööööööööönt!

Söndag var de dags för helgens sista klasser med bl.a Grand Prix som avslut. Jag startade 120cm här med och nollade den utan problem. Är supernöjd över min lilla pärla! <3

Helgen var alltså riktigt bra och jag hade så underbart kul så jag kommer sakna det! Men, om ett år är det ju Runstenshoppet igen så då kanske vi ses? ;)
Köpte lite saker också, men de kommer med i nästa inlägg!





RSS 2.0