Ska snart iväg till stallet! :)
2010-10-31 / 10:06:37 / Min vardag

Igår var jag på tävling, hoppade LB och LA. I LB så red jag på bett, och kunde inte stanna :P Petade utsprånget ur kombinationen, heheh för hon bara sprang hela tiden. I LA valde jag att rida med hackamore, då gick hon mkt bättre och var superlugn. Fick ett pet i omhoppningen, men jag är supernöjd och det var skönt att få hoppa lite lägre nu.
Igår innan tävlingen redd jag även Boogie lite och hon vart superfin. Och vi har bestämmt att vi ska behålla henne iaf, så i veckan ska vi åka och prova ut en ny sadel till henne, eftersomm att den hon har är as obekväm, och det känns som om man sitter på bommen :)
På onsdag så ska båda hästarna på hoppträning och efter det kanske jag berättar om en liten överaskning ;) Så kolla in då igen.
Nu ska jag dra mig iväg till stallet och rida lite på båda hästarna, har lite film och bilder på boogie som kommer lite senare. puss!

Lite allmänt
2010-10-28 / 21:07:26 / Min vardag

Kan ju lika bra berätta hur det gick me tävlingarna förra helgen.
Lördagen gick det verkligen asbra, allting bara klickade, och hon hoppade som aldrig förr. Var såå nära att vi blev felfria så river vi oturligt nog sista hindret... suck! Men jag var supernöjd verkligen.
Söndagen, den vill jag inte ens snacka om. Han inte ens rida fram för så fort jag kom in på framridningen blev jag uppropad för att komma in på framhoppningen. Vilket ledde till att hon var superstel ,och astrippig, och hon kan inte hoppa då. Blev typ kråksprång över varenda hinder, och sen så när jag skulle hoppa sista språnget s¨hoppar hon av för tidigt och landar på bakbommen, snubblar till och jag tappar ballansen och ramlar av. Sitter upp igen, och nu var hon ännu mer stressad, stel och trippig. Inne på banan märkte man det verkligen. Vi klarade oss över hindrena med en hel del svårigheter. Kommer fel överallt och hon vågade inte alls ta åt sig som hon brukar. Sen kommer vi till femman, hon tänker hoppa, men inser att hon inte kommer klara det så hon hoppar åt sidan, och jag var inte berädd så jag flög rakt in i hindret. Asdålig dag var det iaf.

Nu i helgen kände jag att vi behövde backa lite, så vi ska iväg till Södertörn på LB och LA. Skönt att bara få känna att vi klarar det lätt, istället för att direkt gå tillbaka till samma höjd och känna, neeej vi kanske inte klarar det. Så i helgen blire tävling, och jag är sjuuuuukt pepp!

Har en lite överaskning också som jag ska berätta senare i veckan, så ni får kolla in på onsdag kväll eller på torsdag :D

Åker hem till sthlm nu i 3v för höstlov + praktik :) Kommer sakna Ljungsbro men skönt att få vara i sthlm en stund. Nu ska jag fortsätta umgås me bästa Virre, sen ska jag hem till lägenheten och packa :) puss!


Hoppträning idag
2010-10-20 / 10:13:44 / Min vardag

Idag gott folk är det hoppträning, och jag ska rida Smoothie. Hon har varit superpigg hela veckan så hon måste få hoppa av sig innan tävlingen i helgen. I helgen var hon superfin, och gick superlugnt men sen så höjde jag hennes havre -.- misstake, tänkte att hon kunde få gå på sin tävlingsstat men då blev hon istället supermegadampigponny! Ska iaf testa en ny tränare idag, maud heter hon. Så jag kan skriva lite senare om hur det gick, om jag kommer ihåg de såklart :P

Virre vill att jag ska skriva om henne, hon är bääääst så är det bara!! Hon och Emma är mina bästa vänner här, finare får man leta efter faktiskt, för ingen slår dom. Borde nog gå tillbaka till arbetet nu och fortsätta me matte. Su perpepp på tävlingen i helgen, då jag hoppar 120cm på lördag och 125cm me Globenkval på söndagen, asnice!! Emma ska följa me, så vi ska ha superduperkul!! Puss och hej, leverpastej!

  
Världens finaste pingla! <33


Svar på tal
2010-10-14 / 09:27:55 / Boogie Woogie

Lina Renström om Gårdagens tävlingsresultat:
Gud vad tråkigt med Boogie "/ Vad är det hon gör då? :( Lycka till!

v om Gårdagens tävlingsresultat:
berätta gärna vad som göratt du ej vill ha boogie? vadgör hon osv?=(

kram
Ankoo om Gårdagens tävlingsresultat:
Vad är det hon gör då? :O boogie alltså :O tråkigt att man ska behöva tappa självförtroendet :/


SVAR: Jaaduuu, man kan ju säga såhär att vi helt enkelt inte passar ihop. Hon vet inte vad jag vill och jag vet inte vad hon vill så vi får lixom inte ihop ngt, och lyckas inte sammarbeta. Sen så är hon så stor, så jag klarar inte av att hålla ihop henne, vilket gör att hon drar tyglarna ur handen på mig, jag tappar balansen, och så måste vi börja från början. Känns som om vi bara bråkar hela tiden, och jag känner att vi helt enkelt inte är så att säga "gjorda för varandra".

Lite snabbupdate
2010-10-14 / 09:18:25 / Min vardag

I måndags var jag och emma i stallet, först red jag lite och sen red emma dressyr, ponnyn vart sjukt fin och jobbade som satan :) Emma är dressyrryttare så hon vet vad hon gör. Sen igår så hade vi lite hoppning, Angelica som rider på Boogie nu, hoppade henne och Emma hoppade Smoothie. Båda var superduktiga, och jag är jättestolt över dom :) Angelica hoppade som högst en oxer på en meter och Emma hoppade samma oxer på 110, skitduktiga. Och tro det eller ej, men jag tog faktiskt ett språng på Boogie och det gick helt okej :D Men somsagt, vi passar inte riktigt ihop hon och jag. Idag ska jag bara rida lite på smoothie och i helgen har jag ingen aning om vad jag ska göra eftersom att alla åker hem till sina riktiga hem, och jaaa... jag stannar här och degar, blir väl att åka iväg till ikano och köpa nästa one three hill säsong så jag kan kolla på de hela helgen :) Nästa helg är det tävling då hoppas jag stort på att kvala msvA :D Vi var ju sååååå nära förra gången, så nu måste det gå! :D
Slänger in ett jättekort klipp på när emma hoppade Smoothie :)



och här kommer en URDÅLIG bild :)

Gårdagens tävlingsresultat
2010-10-10 / 10:06:56 / Min vardag

Kan inte säga att det gick superbra, men det var första tävlingen och Crazy är lite spec.
I första klassen gick det åt skogen, hon vart jättetjurig på mig eftersom att jag kom lite efter på första hindret, så då ville hon inte lyssna på mina skänklar alls... vart assur men de slutade med att vi vägrade ut oss.
I 1,10 tog jag med mig ett spö, och då blev hón mkt piggare. Fick ett stopp inne på banan vilket endast var mitt fel, sen ett par rivningar. Så gick sådär, men kändes mkt bättre än i första klassen.

Crazy åkte hem igår, och Boogie kom tillbaka. Red på henne i ca 3 min, hoppade av, bröt ihop och började tjuta som fan. Vill inte ha hästen, så är det bara!! Men okunniga hästföräldrar förstår inte så mycket, tyvärr...

Idag ska jag rida Smoothie, för boogie sätter jag mig inte på igen, för gör jag de så kommer det sluta med att jag slutar rida helt, för hästen drar ner mitt självförtroende i botten!! Nu ska vi iväg och kolla på lite vretatävlingar, så jag skriver mer sen.


Världens finaste Crazy in love <3

RSS 2.0