Pay & Jump
2011-02-25 / 08:17:44 / Min vardag

Imorn ska vi iväg med båda hästarna på Pay & Jump på Runsten. De e planerat att båda ska hoppa 115cm och 120cm, och milen ska med för att hjälpa mig att rida fram mm.

Snart ska jag till stallet, och även idag ska det bli ett dressyrpass, denna gång med båda hästarna. Boogie får gå först eftersom att smoothie gick igår så då e det viktigast att jag hinner med boogie :)
Ska försöka ta lite bilder, men vi får se hur det kommer gå! :)

testar igen!
2011-02-25 / 08:15:02 / Allmänt

Nej, nu vill jag faktiskt blogga, så nu ska jag göra de!
de senaste helgerna har jag hunnit med två tävlingar, en med varje häst.
Heby med Smoothie, 0+4fel i LB, 0fel och 5:a i LA
Stäket med boogie, 0a i 105 och 0ai 110.
Lyckade helger alltså!

Sedan har jag äve  shoppat lite. Blev bl.a ett dressyrschabrak, med matchande lindor, ett reflextäcke, reflexboots och skydd, nya träningsskydd, hackamore till boogie och ett nytt tävlingstäcke till smoothie att ha när det blir varmare :)

fick även en fråga:
sanne om Dax att skriva lite:

Vart står du med dina hästar? :)

SVAR: mina hästar står på Grindtorp somm ligger alldeles precis i närheten av österhaninge kyrka. får ni svar på frågan om jag skriver så?

Fler inlägg kommer, tänker inte pressa ihop allt i ett :)



Dax att skriva lite
2011-02-12 / 09:44:10 / Allmänt

Nämnde förut att jag inte kommer att uppdatera lika ofta som förut utan gör det mest som en nöjesgrej. Sen så tycker mina föräldrar att de e kul att veta vad jag gör med hästarna när dom inte är med.
Har inte varit i stallet på typ kanske 3 dagar. lite segt men inte haft lusst alls! Smoothie har haft medryttare och Boogie har tappat sko, så jag har passat på att chilla.

fick en fråga av en läsare:
Lina om Gävle:
`Jätte fin blogg :)några tävlingar inplanerade?

SV: tack så jättemkt! Jaa jag har två tävlingar inplanerade inom närmaste tiden och det är först nu i helgen, alltså imorn på Heby. Ponnyn ska dit och vi hoppar LB och LA. Nästa helg är det Stäket med Storhästen, som startar 1,05 och 110cm.

Slänger upp två otillåtna bilder från högbo där ponnyn kom 6:a i LB, fick 4 fel i LA. Hästen nollade både 1m och 110cm!



Gävle
2011-02-04 / 10:23:14 / Allmänt

Packningen e lite försenad, men jag jobbar på att slita mig upp ur sängen. Har typ fram till 12 på mig att packa så jag borde nog kanske börja nu. Skriver inte så mkt idag, kanske kommer upp något ikväll men kommer med resultat på båda dagarna under helgen, så kika gärna in då! :)


Första inlägget om cheerleading.
2011-02-03 / 17:02:24 / Cheerleading

De här blir mitt första inlägg om mitt nyfunna intresse, nämligen cheerleading. Jag började på cheer när jag var kanske 8 eller 9 år och gick tillsammans med mina kompisar från lågstadiet i ca 2 år. Jag slutade p.g.a att jag blev lite sur för " de började massa dåliga i våran grupp" hehhehe.. så är de när man är liten. La av med det helt, och hade inte nån tanke med att börja förens innan jul då jag satt och kolla på en cheerleadingfilm. Jag insåg att jag började sakna sporten och jag hade flera gånger innan nämnt för pappa att jag ville börja igen, men han sa alltid nej. Men nu sa jag att jag SKA börja, och anmälde mig utan hans vetande till en grupp, och så började jag där. Nu vet han såklart så nu kan han inte säga nej :)

Mitt lag heter Typhoones och är ett träningslag, vilket menas med att vi inte ställer upp i några tävlingar mer än uppvisningar mm. Jag tränar en gång i veckan, på söndagar men efter denna termin flyttar jag ev upp till tävlingslaget , Tornados. Vet dock inte hur det blir, då dom tränar tre gånger i veckan och jag har hästarna, men we will see :)

Igår var iaf jag och några från vårat lag på tävlingslagens genrep och guuud så duktiga dom var! De har nämligen RM på söndag så vi fick oss en liten tjuvtitt, heheh :) Alla lagen visade sina nummer som dom skulle tävla med och jag tror att dom alla kommer vara svårslagna i respektive klasser. Vi får helt enkelt se hur de går ochh så får vi hålla tummarna för dom!


tillbaka!
2011-02-03 / 07:52:54 / Allmänt

Nu e jag tillbaka till den här bloggen igen. Men uppdaterar jag inte varje dag så blir de helt enkelt så för jag har 10000 saker att göra om dagarna.
Men iaf, ni kommer väl såklart få läsa om min dag i stallet och sen så kanske de kommer in lite cheerleading också :)


I helgen blir det tävling, på högbo. Betyder att vi åker iväg på fredag runt kl 3 och kommer tillbaka kanske runt 5 på söndag och därifrån ska jag knalla vidare till min cheerleading, så de blir en lång helg med mycket som händer. På lördagen startar jag LB och LA men Smoothie och på Söndagen blir det 1m och 110 med boogie. 110 är debut så vi håller tummarna för att de går bra :)


RSS 2.0