Inget stall idag
2010-05-19 / 19:24:16 / Allmänt

Tror att bella har smoothie idag, hehe tror... För hon brukar (oftast) ha henne på onsdagarna. Så ska snart kolla in på hennes blogg och se hur det gick. Har gått runt på stan idag och bara chillat me Melina och Kathalina i den härliga sommarvärmen och den underbart brännande solen. Skulle vart awsome att rida ut idag, men jag har varken tid eller ork eftersom att jag måste plugga! En liten nyhet bara...
har ju kollat runt lite på internet efter hästar i polen, och hittat en del jättefina som vi antagligen ska åka och titta på. Det är främst två försäljningsstall där vi i ena stallet antagligen ska kolla på ett 6-årigt sto, en 4-årig vallack, två 8-åriga valacker, en 5-årig valack och en 6-årig valack. på det andra stället ska vi kolla på en 3-årig hingst, ett 5-årigt och ett 6-årigt sto. Ska bli riktigt spännande eftersom att alla hästarna ser riktigt trevliga ut. Kan lägga in en bildpå någon av hästarna från vardera stället :)
 
Rascalino Welt
f. 28/2 2007 - Hingst
e: Rascalino u: Wildblume
"Har tre riktigt fina steg. Han kommer att blir en bra juniorhäst som kommer att kunna gå långt med sin ryttare då han, precis som sin far, lär sig snabbt och inte är rädd för något. En häst som älskar människor och älskar att bli ompysslad och omgiven av kärlek."

INGMAR L
Ingmar L - Valack
f. 03.01.2002
e: Donnerlord u: Ida I
"Går 130-140cm hoppning, bra för en junior. Starka hopp och bra teknik i sprången"

Så en liten titt bara på två av de ev hästarna. Den svarta längst upp är jag otroligt intresserad av. Dock är den så ung och dessutom hingst så jag vet inte alls hur det blir. En annan jag är intresserad av är också den här:

HAPPY RYTM
Happy Rytm
f. 2006 - Valack
e: Rytm u: Happy Star

"Inriden och Inhoppad och förberedes nu för att komma ut på hopptävlingar"


1 Kommentarer
Lovisa:

Har du medryttare på din häst eller är du som är medryttare?:P



SKRIVET DEN: 2010-05-23 KL: 14:37:29 URL: http://puissance.blogg.se/



« NAMN Kom ihĺg mig?

« E-POST

« URL

Kommentera inlägget här: